Ua

А Ти хочеш бути щасливим?

Subscribe to А Ти хочеш бути щасливим? 32 поста, 19 участников

Страниц: 1 2

Point_big
Alien5 251 пост

гадаю, не відкрию Америку, якщо скажу, що кожна людина хоче бути щасливою, точніше не хоче бути нещасною. Та нажаль правда такова, що багато хто сам робиить себе нещасним, приховуючи від себе думки, які відповідають головним болем, нервозністю, а далі виразкою шлушка, імпотенцією чи безпліддям, раковими пухлинами.
Якщо у вас є коханий (кохана) то задайте свому партнеру такі питання:

За що ти мне кохаєш?
Ким ти уявляєш себе у наших стосунках?
Що я можу дати тобі?
Що ти можеш дати мені?

Не розстроюйтесь, якщо відповіді вас не влаштують, попросіть їх пояснити. Не кожен зможе дати на них відповіді одразу, на це може бути потрібен час, якщо людина над ними зама не заислювалась.
І лише Вам самім вирішувати, що робити, коли відповідей на них немає взагалі.
Повірте, ми часто задаємо собі ці питання у підсвідомості, і якщо вони нас не влаштовують то вбиваємо себе!

Paradisegirl_747_big
Paradisegirl 214 постов

Я так хочу быть счастливой.Но что-то меня убивает
Я ничего не хочу.

Paradisegirl_747_big
Paradisegirl 214 постов

я очень хочу счастья

Shumel_big
ShuMel 160 постов

Alien5 (Чужой5) - майбутній відомий психоаналітик, а ким хочеш бути ти? Sprite - спрага підкаже!!!

Point_big
Alien5 251 пост

Paradisegirl wrote:
Я так хочу быть счастливой.
Но что-то меня убивает
Я ничего не хочу.

Скажи, тебе все влаштовує у житті, чи може ти зможеш виділити якусь конктретну частинку, що ти хотіла б змінити? Спробуй з цього.
Наприклад, спробуй перевстановити в себе на компі Windows, тыльки сама. Для деяких це доволі склдане завдання ;)

Point_big
Alien5 251 пост

ShuMel wrote:
Alien5 (Чужой5) - майбутній відомий психоаналітик, а ким хочеш бути ти? Sprite - спрага підкаже!!!

нєєєє, не люблю психоаналітику, занадто вони всі відсторонені від людей ;)

Sanchozp_795_big
SanchoZP 239 постов

Очень хорошая тема, спасибо ее автору, а в жизни мне хочется одного - любить и быть любимым

23868_big
marmeladka_19 1344 поста

Alien5 wrote:
гадаю, не відкрию Америку, якщо скажу, що кожна людина хоче бути щасливою, точніше не хоче бути нещасною. Та нажаль правда такова, що багато хто сам робиить себе нещасним, приховуючи від себе думки, які відповідають головним болем, нервозністю, а далі виразкою шлушка, імпотенцією чи безпліддям, раковими пухлинами.

За що ти мне кохаєш?
Що я можу дати тобі?
Що ти можеш дати мені?

Не розстроюйтесь, якщо відповіді вас не влаштують, попросіть їх пояснити. Не кожен зможе дати на них відповіді одразу, на це може бути потрібен час, якщо людина над ними зама не заислювалась.
Повірте, ми часто задаємо собі ці питання у підсвідомості, і якщо вони нас не влаштовують то вбиваємо себе!

не знаю,лично я не согласна с тем,что можно четко и точно выразить насколько ты любишь человека, и за что именно ты его любишь...сказано:"Уметь высказать насколько любишь - значит мало любить. "мне кажется, это вполне достоверно...

Hany_2c8_big
hany 235 постов

А я счастлива!!!!!!!!!!!

ведь ощущение счастья это всего лишь наше внутренние... и никогда(хотя на самом деле в это сложно поверить) не зависит от внешних факторов

Point_big
Alien5 251 пост

marmeladka_19 wrote:

не знаю,лично я не согласна с тем,что можно четко и точно выразить насколько ты любишь человека, и за что именно ты его любишь...

на скільки - це я згоден, краще і не намагатись, бо це трошки абсурдно - кохання або є, або його нема.
а ось на рахунок "за що": якщо мене люблять за родимку на оці, а я вирішу її позбутись? (звичайно я все спрщую, та ідея залишається тою ж).

просто виникає зустрічне питання - а чи не може бути так, що якщо ти не знаєш за що любиш, то ти прсто собі лише придумав це кохання, а насправді його нема?

Point_big
Alien5 251 пост

hany wrote:
А я счастлива!!!!!!!!!!!
ведь ощущение счастья это всего лишь наше внутренние... и никогда(хотя на самом деле в это сложно поверить) не зависит от внешних факторов

згоден, Щастя - це лише побічний рподукт вірного життя. Воно не має бути метою, то занадто багато людей саме це ставлять собі за мету

Point_big
Alien5 251 пост

SanchoZP wrote:
Очень хорошая тема, спасибо ее автору, а в жизни мне хочется одного - любить и быть любимым

Будь-ласка
Доречі, я теж колись прагнув бути коханим і кохати...

Kalbasik_big
Chubb 1069 постов

глупости
думать вредно
хочешь быть счастливым - будь!

798e92f21b04_big
FAKTOR464 3416 постов

hany wrote:
А я счастлива!!!!!!!!!!!

молодец

Crunk_aint_dead_452x420_big
frasque 381 пост

ya daze ochen schastliva,hota y mena sechas bolschue problemu

Hany_2c8_big
hany 235 постов

Chubb wrote:
глупости
думать вредно
хочешь быть счастливым - будь!

действительно, а то построел целую теорию, как быть счастливым

Kalbasik_big
Chubb 1069 постов

hany wrote:

действительно, а то построел целую теорию, как быть счастливым

не зря в Старшей Эдде говорилось: "...ибо редка радость в сердцах, если разум велик".

180px-bapho_big
diez 2673 поста

Alien5 wrote:

За що ти мне кохаєш?
Що я можу дати тобі?
Що ти можеш дати мені?

ото уже написал.....
ты че одним цвеом не можешь писать?

T19_633_big
T19 100 постов

ShuMel wrote:

+1

Не знаю, кто вообще ответит на этот вопрос: "Я хочу быть несчастным". Все люди хотят счастья, хотят чтобы их любимые люди были счастливы...

Formica_ba6_big
Formica 8 постов

Есси я захочу стать счастливой,я ею стану. А пока что меня и так всё устраивает.
Что могу сказать по этому поводу,все к этому стремятся,но достигнув своей цели,перестают её ценить. И начинают искать уже другое счастье,жалуясь при этом на свою Несчастливую жизнь. Так спрашивается,зачем всё это ? Не проще ли ценить то,что у тебя есть ?

Roman_212_big
savrom 527 постов

Alien5 wrote:

За що ти мне кохаєш?
Що я можу дати тобі?
Що ти можеш дати мені?

Во первых-любят не за что то,а вопреки всему
Во вторых-что значит_Ким ти уявляєш себе у наших стосунках?(если она кем то начинает себя представлять,то это уже лажа)
В третих-что я готов отдать своей девушке я и без вопросов знаю
В четвертых-вопрос_Що ти можеш дати мені?-не корректный к близкому человеку

Так что с этими вопросами ни хрена не поймеш

8711692_big
puzan 3259 постов

Alien5 wrote:

За що ти мне кохаєш?
Що я можу дати тобі?
Що ти можеш дати мені?

эти три вопроса надо задать только в одном случае КОГДА ЗАХОЧЕШЬ МИРНО ПОС***ЬСЯ .

20_normal_big
Жужа-мажужа 873 поста

непотрібно бути щасливим. Це не цікаво. Треба просто не бути нещасним. Не створювати собі в голові ілюзію поганого життя,поганих людей,поганого себе.Це легко насправді. Щастя є миттєвостю, а не станом

Alex-star2005_f8f_big
alex-star2005 6352 поста

Как говорил небезызвестный Козьма Прутков "хочешь быть щастливым?Будь им!!!"

D017ddde9f561a9304ccd53259528d13_big
mult_grand 1655 постов

Счастлив ли я? Сейчас не очень. Завтра скажу, что да. Послезавтра буду очень счастлив! А может и через пять минут буду наслаждаться счастьем... Оно непостоянно, и с этим нельзя не согласиться)

Следующая страница

Страниц: 1 2

Voices

Help | Контакты | Номера службы поддержки