Ua

Forums Треп

Please, Help!

Subscribe to Please, Help! 5 постов, 4 участника

Point_big
Alien5 251 пост

Шановні джинсери, терміново потрібна квартира в Києві , оренда на пів-року - рік, чи навідь довше. Агенства пропонують від 300 у.е. в місяць, та для мене це забагато
Може у вас є знайомі, чи родичі, які б погодились здавати дешевше (за 200-250) тоді різницю одразу ж вам виплачу, за допомогу
Відстань до метро різниці не має...
Кімната не підійде, лише квартира.

Dastaevskiy_b13_big
Dastaevskiy 104 поста

Alien5 wrote:
Шановні джинсери, терміново потрібна квартира, оренда на пів-року - рік, чи навідь довше. Агенства пропонують від 300 у.е. в місяць, та для мене це забагато
Може у вас є знайомі, чи родичі, які б погодились здавати дешевше (за 200-250) тоді різницю одразу ж вам виплачу, за допомогу
Відстань до метро різниці не має...
Кімната не підійде, лише квартира.

Толковая прозьба - а в городе каком тебе нужна квартира указывать ненадо? Метро есть в 3 городах Украины... за Киев могу сказать - радуйся что тебе предложили за 300 агенства... за 250 можешь найти где-нибуть в такой жо... Я бы там не советовал жить с женой (девушкой), только одному...А за 200 - вобще могут предложить наркоманский притон... А если для тебя дорого 300 - милости прошу в Бубруйск, там можно и дешевле найти...

Sanu4_cb3_big
sanu4 198 постов

Дык за 200 у.е. ты комнату ещё попробуй найти, а за квартиру и речи быть не может, так что бери за 300 и то я сомневаюся что это реальное предложени я

Point_big
Alien5 251 пост

Dastaevskiy wrote:
Толковая прозьба - а в городе каком тебе нужна квартира указывать ненадо?

Дякую, якось не звернув уваги що дійсно не написав.

В тому то й справа, що агенства свій навар мають, тож якщо вони дають за 300, то люди з цього отримують 200-250, тож я хочу пошукати у людей.
Зараз просто не така велика щарплатня, і навідь 250-500 грн зайвих в місяць нема.

Pro-ua_2a88e6_fotoboom_big
pro-ua 2751 пост

Alien5 wrote:

Дякую, якось не звернув уваги що дійсно не написав.

В тому то й справа, що агенства свій навар мають, тож якщо вони дають за 300, то люди з цього отримують 200-250, тож я хочу пошукати у людей.
Зараз просто не така велика щарплатня, і навідь 250-500 грн зайвих в місяць нема.

Ну незнаю.... я сам из Херсона, н ов Киеве тусуюсь иногда. У знакомого мама работает в этом агенстве недвижимости. Если найду его мыло, спрошу...

Forums Треп

Voices

Help | Контакты | Номера службы поддержки