Ua

Оновлений тариф БЕЗлімітний БЕЗ контракту

Subscribe to Оновлений тариф БЕЗлімітний БЕЗ контракту 3 поста, 3 участника

0281_big_big
promotion 3 поста

Всі абоненти МТС Передплата тарифу БЕЗлімітний БЕЗ контракту починаючи з 1 серпня 2008 року будуть отримувати 530 пакетних хвилин (з них 400 хвилин надається для дзвінків всередині мережі МТС і JEANS, а 130 хвилин – для дзвінків на інші мобільні мережі та стаціонарні номери по Україні) за 90 гривень.

Плата за з’єднання в межах пакетних хвилин відсутня.
Плата за з’єднання понад пакетних хвилин - 0,27.

Вартість дзвінків понад пакетних хвилин:
- на всі напрямки в межах України - 0,70/0,35*
- на номери послуги «Моя Сім’я» - 0,05
* В межах одного з’єднання вартість однієї хвилини дзвінка абонентам life: ), починаючи з 4-ої хвилини, становить 0,70 грн.

SMS на номери МТС-Україна, МТС-Росія та українських мобільних операторів - 0,20

GPRS-Інтернет:
- денний – з 8:00 до 24:00 - 3,00
- нічний – з 24:00 до 8:00 - 1,11

Вартість стартового пакета з тарифом БЕЗлімітний БЕЗ контракту складає 99 гривень і включає 530 пакетних хвилин і початковий баланс 9 гривень.

752080704_big
dbnfkbr15 73 поста

Плевок в спину БИ Максимальному

0102_big
tov911 124 поста

promotion wrote:

Всі абоненти МТС Передплата тарифу БЕЗлімітний БЕЗ контракту починаючи з 1 серпня 2008 року будуть отримувати 530 пакетних хвилин (з них 400 хвилин надається для дзвінків всередині мережі МТС і JEANS, а 130 хвилин – для дзвінків на інші мобільні мережі та стаціонарні номери по Україні) за 90 гривень.

Плата за з’єднання в межах пакетних хвилин відсутня.

Плата за з’єднання понад пакетних хвилин - 0,27.

Вартість дзвінків понад пакетних хвилин:

- на всі напрямки в межах України - 0,70/0,35*

- на номери послуги «Моя Сім’я» - 0,05

* В межах одного з’єднання вартість однієї хвилини дзвінка абонентам life: ), починаючи з 4-ої хвилини, становить 0,70 грн.

SMS на номери МТС-Україна, МТС-Росія та українських мобільних операторів - 0,20

GPRS-Інтернет:

- денний – з 8:00 до 24:00 - 3,00

- нічний – з 24:00 до 8:00 - 1,11

Вартість стартового пакета з тарифом БЕЗлімітний БЕЗ контракту складає 99 гривень і включає 530 пакетних хвилин і початковий баланс 9 гривень.

Ну и что?! Эка невидаль.... лучше б побеспокоились про качество. Ребята МТСники! что-то слишком часто сеть стала занята.... слишком часто апарат включен и антена показывает все деления, а робобаба говорит, что абонент не может принять звонок. Слишком часто смс не доставляются получателю, а денежка за них снимается. Не удивительно, что http://mobilnik.ua/info/operators/13/

МТС! Опомнись, пока не поздно! Пока не наступил прощальный час

Voices

Help | Контакты | Номера службы поддержки