Ua

Роумінг МТС - НЕПОТРІБ!

Subscribe to Роумінг МТС - НЕПОТРІБ! 5 постов, 3 участника

melario 252 поста

Хтось з вас користувався роумінгом? Я один з цих "щасливчиків"... Тільки постійно одна й та сама проблема. Приїжджаєш в іншу країну, добу нормально вільно користуєшся, а потім повне перекриття кисню. Відправити нічого не можливо, телефон працює лише на прийом СМС та дзвінків. Причому зовсім не важливо скільки в тебе на рахунку 5 грн чи 50, і до якої мережі ти підключений. Перевірялось на Білоруських МТС та VELCOM, а також польських Orange, Era та Plus GSM. Задіяна була не одна карточка і на протязі півроку те саме зі всіма стартовими. Ну і для чого вкладати гроші в рекламу "найвигіднішого роумінгу МТС", якщо гроші потратити всеодно не можна і скористатись в понвному об'ємі послугами теж не можна... НЕ ЗРОЗУМІЛО!!!

General_big
rehetep 147 постов

Все фігня. RTFM

У МТС
Для здійснення дзвінків абонентам МТС Передплата мінімальна сума на рахунку, що дозволяє здійснити дзвінок дорівнює вартості двох хвилин дзвінка в заданому напрямку.
Поріг для відправки SMS в роумінгу для МТС Передплата – 20 грн. Якщо баланс менший за 20 грн. – відправити SMS неможливо.

у КС
Для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар» поріг автоматичного відключення становить 25 грн.

melario 252 поста

rehetep wrote:

Поріг для відправки SMS в роумінгу для МТС Передплата – 20 грн. Якщо баланс менший за 20 грн. – відправити SMS неможливо.

Як тоді поясниш те що я міг відправити СМС коли на рахунку було 8 гривень? З тими 8-ма гривнями я і їжджав в іншу країну. Але все це знову ж таки протягом першої доби...

General_big
rehetep 147 постов

не было, ни единого разрыва? ;)))

1352_big
DOUGAN 3431 пост

melario wrote:

Хтось з вас користувався роумінгом? Я один з цих "щасливчиків"... Тільки постійно одна й та сама проблема. Приїжджаєш в іншу країну, добу нормально вільно користуєшся, а потім повне перекриття кисню. Відправити нічого не можливо, телефон працює лише на прийом СМС та дзвінків. Причому зовсім не важливо скільки в тебе на рахунку 5 грн чи 50, і до якої мережі ти підключений. Перевірялось на Білоруських МТС та VELCOM, а також польських Orange, Era та Plus GSM. Задіяна була не одна карточка і на протязі півроку те саме зі всіма стартовими. Ну і для чого вкладати гроші в рекламу "найвигіднішого роумінгу МТС", якщо гроші потратити всеодно не можна і скористатись в понвному об'ємі послугами теж не можна... НЕ ЗРОЗУМІЛО!!!

в МТС сам мощный роуминг из всех оператор на украинском рынке вот

Voices

Help | Контакты | Номера службы поддержки